Direct contact? 0314-741741

Gooische Vrouwen

Lichtenvoorde

Direct contact? 0314-741741

Een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in stijl! De wereld ligt aan jullie voeten!

Grenzeloos: voor Gooische vrouwen zijn er geen grenzen. Met een lifestyle van sportwagens, snoepreisjes, villa's, merkkleding en botox! Hou jij ook van shoppen en wijntjes? Speel dan Gooische vrouwen en beleef een "uptown" dag!
 
Alles draait in het leven van van Cheryl, Claire, Anouk en Roelien om glamour en glitters! Kruip in de huid van deze Gooische vrouwen! Op jullie programma staat vooral veel plezier. Voer leuke en “gooische lifestyle” opdrachten uit met elkaar en waan je een dag in de upper class.
 
Met een tas vol hulpmiddelen en een opdrachtboekje om de Gooische lifestyle opdrachten goed uit te voeren ga je als team het stadcentrum in. Één voor één zijn jullie een personage uit Gooische vrouwen en voeren een hieraan gerelateerde opdracht uit, bijvoorbeeld een dress to impress Gooische vrouwen ‘styling’, waarin jullie jezelf uitdossen als de vier uit de serie of laat je overdreven opmaken door je teamleden tot een heuse botox lady.
 
 
Kom helemaal in je rol en leg alles vast die dag, op foto en film. Leuk ‘bewijsmateriaal’ voor nu, hilarisch voor later. Of omgekeerd.

Event eigenschappen

  • Vanaf 6 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
Direct een offerte aanvragen!
Direct een offerte aanvragen!

Lichtenvoorde

Op de markt van Lichtenvoorde bevindt zich een zwerfkei van ruim 20.000 kg. Deze kei is daar in 1874 door 99 Lichtenvoordse schoenmakers vanuit het Vragenderveld naar toe gesleept. Hemelsbreed is dat een afstand van ongeveer vier kilometer. Aan deze gebeurtenis dankt Lichtenvoorde de bijnaam "Keistad" en danken de inwoners hun bijnaam "Keienslöppers" (Keislepers). Bovenop de steen werd een beeld van een liggende leeuw geplaatst. Deze leeuw was ontleend aan het wapen van de heren van Bronkhorst. Deze liggende leeuw werd in 1897 vervangen door een zittende leeuw, onder wiens voorpoot het wapen van Lichtenvoorde was geplaatst. Deze tweede leeuw was medio jaren '60  zo verweerd en door vandalisme beschadigd dat de gemeente Lichtenvoorde aan beeldhouwer Ebner uit Bocholt opdracht gaf een nieuwe leeuw te vervaardigen. De nieuwe leeuw werd op 15 oktober 1966 geplaatst. Ook deze huidige, derde leeuw is een zittende leeuw die met één voorpoot het gemeentewapen vasthoudt. Het gemeentewapen is verkregen op 28 september 1891. Het wapen verbeeldt de leeuw zelf en een burchttoren.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Gooische Vrouwen' in Lichtenvoorde mogelijk?