Direct contact? 0314-741741

Crazy Carnaval 88

Direct contact? 0314-741741

Alaaf! Zijn jullie echte carnavalsgekken en kunnen jullie ieder jaar niet wachten tot het weer zover is? Dan is deze doldwaze en komische Crazy Carnaval 88 echt iets voor jullie! Het is ideaal om te spelen met je familie, vrienden of collega’s. Duik de omgeving in om zo veel mogelijk opdrachten te voltooien binnen de tijd met een vleugje carnaval! Onderschat het niet want jullie gaan de meest gekke opdrachten moeten uitvoeren. Van Links Rechts naar Atje voor de Sfeer, lang leve de lol zullen jullie deze dag zeker ervaren!

 

Wat staat je te wachten tijdens Crazy Carnaval 88?

Voordat jullie in polonaise de stad doorgaan om te grappen en grollen krijgen jullie eerst nog even een duidelijke speluitleg van onze begeleider. Jullie mogen teams gaan vormen en inloggen in onze TB Events app. Vervolgens krijgen jullie een handboek en een tasje met verschillende attributen mee, deze zullen jullie nodig hebben voor verschillende opdrachten. Hossen maar! Het is tijd om de stad in te gaan en de meest gekke opdrachten uit te voeren!

 

Barsten jullie van enthousiasme, hebben jullie een creatieve geest en beschikken jullie over een gezonde dosis lef? Steel de show, strike a pose voor de camera en race tegen de klok tijdens deze gelijknamige categorieën. Het team dat vandaag de meeste punten verdient is de winnaar van deze knotsgekke citygame. Samen met je team gaan jullie strijden om de meeste punten te behalen en kunnen jullie super opdrachten voltooien en andere teams dwarsbomen door boobytraps in te zetten. Aan het einde van het spel komen jullie allemaal weer samen bij de startlocatie. Hier kunnen jullie nog even een drankje doen en alle bizarre gebeurtenissen van de dag bespreken met de rest van de teams. Hierna worden de winnaars bekendgemaakt.

 

Honger naar meer?

Een carnavals dag smaakt naar meer. Een lunch of diner  is een perfecte afsluiter.

Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden.

Neem hiervoor contact op. Crazy Carnaval 88 is in verschillende steden te spelen.

Dit spel is ook in het Engels te spelen.

Event eigenschappen

  • Vanaf 12 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
  • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
  • In 165 plaatsen mogelijk Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Crazy Carnaval 88' mogelijk?