Direct contact? 0314-741741

Gooische Vrouwen

Arnhem

Direct contact? 0314-741741

Een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in stijl! De wereld ligt aan jullie voeten!

Grenzeloos: voor Gooische vrouwen zijn er geen grenzen. Met een lifestyle van sportwagens, snoepreisjes, villa's, merkkleding en botox! Hou jij ook van shoppen en wijntjes? Speel dan Gooische vrouwen en beleef een "uptown" dag!
 
Alles draait in het leven van van Cheryl, Claire, Anouk en Roelien om glamour en glitters! Kruip in de huid van deze Gooische vrouwen! Op jullie programma staat vooral veel plezier. Voer leuke en “gooische lifestyle” opdrachten uit met elkaar en waan je een dag in de upper class.
 
Met een tas vol hulpmiddelen en een opdrachtboekje om de Gooische lifestyle opdrachten goed uit te voeren ga je als team het stadcentrum in. Één voor één zijn jullie een personage uit Gooische vrouwen en voeren een hieraan gerelateerde opdracht uit, bijvoorbeeld een dress to impress Gooische vrouwen ‘styling’, waarin jullie jezelf uitdossen als de vier uit de serie of laat je overdreven opmaken door je teamleden tot een heuse botox lady.
 
 
Kom helemaal in je rol en leg alles vast die dag, op foto en film. Leuk ‘bewijsmateriaal’ voor nu, hilarisch voor later. Of omgekeerd.

Event eigenschappen

  • Vanaf 12 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
  • Vanaf € 29,50 incl. BTW per persoon
  • In 2 plaatsen mogelijk Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!

Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland.Het ligt in het oosten van Nederland. De stad telt 146.095 inwoners in 2009 en is na Nijmegen de tweede stad van de provincie Gelderland. Een inwoner van Arnhem wordt een Arnhemmer genoemd. Arnhem ligt aan de rivier de Nederrijn en de Sint - Jansbeek, waaraan de stad zich heeft ontwikkeld. Arnhem is een belangrijke stad geweest in de Tweede Wereldoorlog. Er zijn nog veel nalatingen te zien van de Tweede Wereldoorlog zoals de John Frostbrug. Ook is Arnhem de achtste stad van Nederland met een World Trade Center - vestiging. Dit gebouw staat bij het station en heet de blauwe ''Rijntoren'' en de groene ''Parktoren''. Ook vormt de Rijn voor Arnhem het portaal tussen Duitsland en de rest van Nederland. Het is heerlijk om een dagje door te brengen in het centrum van Arnhem.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Gooische Vrouwen' in Arnhem mogelijk?