Direct contact? 0314-741741

Gooische Vrouwen

Helmond

Direct contact? 0314-741741

Een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in stijl! De wereld ligt aan jullie voeten!

Grenzeloos: voor Gooische vrouwen zijn er geen grenzen. Met een lifestyle van sportwagens, snoepreisjes, villa's, merkkleding en botox! Hou jij ook van shoppen en wijntjes? Speel dan Gooische vrouwen en beleef een "uptown" dag!
 
Alles draait in het leven van van Cheryl, Claire, Anouk en Roelien om glamour en glitters! Kruip in de huid van deze Gooische vrouwen! Op jullie programma staat vooral veel plezier. Voer leuke en “gooische lifestyle” opdrachten uit met elkaar en waan je een dag in de upper class.
 
Met een tas vol hulpmiddelen en een opdrachtboekje om de Gooische lifestyle opdrachten goed uit te voeren ga je als team het stadcentrum in. Één voor één zijn jullie een personage uit Gooische vrouwen en voeren een hieraan gerelateerde opdracht uit, bijvoorbeeld een dress to impress Gooische vrouwen ‘styling’, waarin jullie jezelf uitdossen als de vier uit de serie of laat je overdreven opmaken door je teamleden tot een heuse botox lady.
 
 
Kom helemaal in je rol en leg alles vast die dag, op foto en film. Leuk ‘bewijsmateriaal’ voor nu, hilarisch voor later. Of omgekeerd.

Event eigenschappen

  • Vanaf 12 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
  • Vanaf € 29,50 incl. BTW per persoon
  • In 2 plaatsen mogelijk Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!

Helmond

Helmond is een historische stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant.

Helmonders worden wel 'kattenmeppers' genoemd, wat hun spotnaam is. Naar verluidt  aten ze vroeger katten, of 'dakhazen', hetgeen mogelijk op de toenmalige armoede is terug te voeren.

Tegenwoordig komt de kat speels terug in allerlei websites en activiteiten. Een voorbeeld is het festival Jazz in Catstown, dat elk jaar in augustus wordt gehouden. Catstown is dan weer de tegenhanger van Lichtstad Eindhoven, dat in september het festival: 'Jazz in Lighttown' organiseert. Een ander evenementen die georganiseerd worden zijn de Kasteeltuinconcerten in juni en augustus.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Gooische Vrouwen' in Helmond mogelijk?