Direct contact? 0314-741741

Gooische Vrouwen

Werkendam

Direct contact? 0314-741741

Een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in stijl! De wereld ligt aan jullie voeten!

Grenzeloos: voor Gooische vrouwen zijn er geen grenzen. Met een lifestyle van sportwagens, snoepreisjes, villa's, merkkleding en botox! Hou jij ook van shoppen en wijntjes? Speel dan Gooische vrouwen en beleef een "uptown" dag!
 
Alles draait in het leven van van Cheryl, Claire, Anouk en Roelien om glamour en glitters! Kruip in de huid van deze Gooische vrouwen! Op jullie programma staat vooral veel plezier. Voer leuke en “gooische lifestyle” opdrachten uit met elkaar en waan je een dag in de upper class.
 
Met een tas vol hulpmiddelen en een opdrachtboekje om de Gooische lifestyle opdrachten goed uit te voeren ga je als team het stadcentrum in. Één voor één zijn jullie een personage uit Gooische vrouwen en voeren een hieraan gerelateerde opdracht uit, bijvoorbeeld een dress to impress Gooische vrouwen ‘styling’, waarin jullie jezelf uitdossen als de vier uit de serie of laat je overdreven opmaken door je teamleden tot een heuse botox lady.
 
 
Kom helemaal in je rol en leg alles vast die dag, op foto en film. Leuk ‘bewijsmateriaal’ voor nu, hilarisch voor later. Of omgekeerd.

Event eigenschappen

  • Vanaf 6 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
Direct een offerte aanvragen!
Direct een offerte aanvragen!

Werkendam

De oudste vermelding van Werkendam is mogelijk uit 1064, toen er sprake was van Wirkenemunde. De bijbehorende ambachtsheerlijkheid viel niet onder het Land van Altena, maar onder de baljuw van Zuid-Holland, die in Dordrecht zetelde.
De Sint-Elisabethsvloed van 1421 was van grote invloed. Toen werd de Biesbosch gevormd.In 1641 vond een grote dorpsbrand plaats, waarbij 81 huizen in Werkendam en De Werken in vlammen opgingen. Ook vonden er in de 17e eeuw overstromingen plaats en heerste soms de pest.
In 1812 trokken de Kozakken door Werkendam, nadat ze bij Hardinxveld de Merwede waren overgestoken. Op het laatst van de Tweede Wereldoorlog, in 1945, werden in Werkendam nogal wat gebouwen beschadigd, en ook tijdens de Watersnood van 1953 liep een deel van Werkendam onder water. Toch werden vele Werkendammers, als bekwame dijkenbouwers, naar Zeeland gestuurd om aldaar de dijken te dichten.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Gooische Vrouwen' in Werkendam mogelijk?