Direct contact? 0314-741741

Gooische Vrouwen

Zwolle

Direct contact? 0314-741741

Een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in stijl! De wereld ligt aan jullie voeten!

Grenzeloos: voor Gooische vrouwen zijn er geen grenzen. Met een lifestyle van sportwagens, snoepreisjes, villa's, merkkleding en botox! Hou jij ook van shoppen en wijntjes? Speel dan Gooische vrouwen en beleef een "uptown" dag!
 
Alles draait in het leven van van Cheryl, Claire, Anouk en Roelien om glamour en glitters! Kruip in de huid van deze Gooische vrouwen! Op jullie programma staat vooral veel plezier. Voer leuke en “gooische lifestyle” opdrachten uit met elkaar en waan je een dag in de upper class.
 
Met een tas vol hulpmiddelen en een opdrachtboekje om de Gooische lifestyle opdrachten goed uit te voeren ga je als team het stadcentrum in. Één voor één zijn jullie een personage uit Gooische vrouwen en voeren een hieraan gerelateerde opdracht uit, bijvoorbeeld een dress to impress Gooische vrouwen ‘styling’, waarin jullie jezelf uitdossen als de vier uit de serie of laat je overdreven opmaken door je teamleden tot een heuse botox lady.
 
 
Kom helemaal in je rol en leg alles vast die dag, op foto en film. Leuk ‘bewijsmateriaal’ voor nu, hilarisch voor later. Of omgekeerd.

Event eigenschappen

  • Vanaf 6 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
Direct een offerte aanvragen!
Direct een offerte aanvragen!

Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Overijssel en tevens Hanzestad. Zwolle ligt aan de IJssel, het Zwarte Water en aan de Overijsselse Vecht. De stad ligt aan de rand van de landstreek Salland en is de grootste stad in deze streek. De gemeente telt 118.943 inwoners en heeft een oppervlakte van 111,33 km². Zwolle is in de Middeleeuwen ontstaan op een dekzandrug tussen de IJssel en de Overijsselse Vecht aan het riviertje de Aa. Dit was een hoger gelegen en bewoonbare plek in het verder moerassige landschap. Hier zijn traptreden aangelegd om het hoogteverschil op te vangen. Zwolle is een prachtige stad die de afgelopen jaren flink is gegroeid. De unieke aspecten van Zwolle hebben wij voor u samengesteld in heerlijk arrangement. Wie zou deze stad nou niet willen leren kennen aan de hand van een prachtige stadtocht /- evenement.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Gooische Vrouwen' in Zwolle mogelijk?