Direct contact? 0314-741741

Sex in the City

Gent

Direct contact? 0314-741741

Ladies first!
 
Stap uit de dagelijkse sleur. Begeef je in de hippe wereld van mode, shoppen en seks. Sex and the City spel maakt van jullie vrijgezel nog een keer een femme fatale! En iedereen mag het weten!
 
We hijssen haar niet in een stereotype zusterpakje om alle kroegen langs te gaan, maar maken er supergezellige dag van en zetten jullie ‘single’ flink in het zonnetje. Voer de opdrachten van de personages van het sex in the city vrijgezellenfeest één voor één uit. Regel bijvoorbeeld een date - z’n nummer is voldoende - voor je vrijgezel, ga kinky met een lantaarnpaaldans of onderga samen een SATC-makeover. Alles voor de stijl en de punten.
Er zijn geen  grenzen, de stad ligt aan jullie voeten: ladies first!
 
Opzoek na een leuk vrijgezellenfeest voor vrouwen ! Boek dan dit ultieme vrijgezellenfeest!

Bij ontvangst krijgt u eerst een welkomst drankje, dit gebeurt binnen bij een horeca gelegenheid die wij voor u regelen.

Wanneer u terugkomt gebeurt dit bij dezelfde locatie waar u nogmaals een drankje krijgt van ons.

* wij berekenen geen reis- of reserveringkosten

Event eigenschappen

  • Vanaf 12 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
  • Vanaf € 29,50 incl. BTW per persoon
  • In 2 plaatsen mogelijk Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!

Gent

Gent is de de hoofdstad van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Gent heeft een oppervlakte van 156.18km2 en telt ca. 248.000 inwoners. Gent telt meer dan 9800 bestaande objecten die zijn aagemerkt als waardevol erfgoed. De historische binnestad van Gent is zeer bezienswaardig. De drie toren van Gent worden gezien als silhouet van de stad en zeker de moeite waard om eens te gaan bekijken. Gent is een stad met veel kenermerken en mooie bezienswaardigheden. De stad is met al zijn bijzondere gebouwen een prachtig plaatje. Als u in Gent een stadsevenement wil doen dan raden wij u deze stad aan. 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Sex in the City' in Gent mogelijk?