Direct contact? 0314-741741

The Hangover Vrouwen Party

Amsterdam

Direct contact? 0314-741741

Vrouwen zetten de bloemetjes buiten!
 
Vrouwen zijn (misschien) nog erger dan mannen: vrouwen drinken, feesten, roken en flirten misschien wel meer als mannen! Laten we die illusies meteen maar even om zeep helpen. Jullie doen niet ‘onder’ voor de manneijkle sekse. Misschien zijn jullie wat minder luidruchtig, maar ook jullie kennen de man met de hamer en de hoofdpijn de volgende ochtend.
 
Boxershorts & booze
Vandaar dat we The Hangover Vrouwen Party hebben ontwikkeld, en die is écht niet voor de poes! Erg geschikt als vrijgezellenfeest voor vrouwen  of een leuk groepsuitje. Je gaat in teams een stad naar keuze in om punten binnen te slepen met edgy opdrachten. Je slachtoffers? Mannen. Regel bijvoorbeeld een boxershort, fiks drankjes en telefoonnummers voor je team, daar scoor je mee! Ruil een pen stapsgewijs voor een vibrator of dans de tango met een bejaarde man. Jullie handelsdrift en flair stellen we keihard op de proef. Tot slot: vergeet niet de dame in jezelf. Jullie leggen namelijk alles vast op camera. Da’s wel zo handig voor de dag van morgen…

Bij ontvangst krijgt u eerst een welkomst drankje, dit gebeurt binnen bij een horeca gelegenheid die wij voor u regelen.

Wanneer u terugkomt gebeurt dit bij dezelfde locatie waar u nogmaals een drankje krijgt van ons.

* wij berekenen geen reis- of reserveringkosten

 

Event eigenschappen

  • Vanaf 6 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
  • Vanaf € 29,50 incl. BTW per persoon
  • In 4 plaatsen mogelijk Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!

Amsterdam

Amsterdam is de grootste stad en hoofdstad van Nederland. Amsterdam is echter geen residentie, aangezien de Staten-Generaal en de regering in Den Haag gevestigd zijn. Amsterdam kreeg stadsrechten rond het jaar 1300 en groeide later uit tot één van de grootste handelssteden ter wereld in de Gouden Eeuw. Bevolkingsgroei in Amsterdam leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot grote stadsuitbreidingen, waaronder de grachtengordel, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst is opgenomen en tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad behoort. Andere attracties in Amsterdam zijn onder meer de musea, zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis;  Verder telt Amsterdam twee universiteiten en heeft Amsterdam de meeste nationaliteiten ter wereld,178 in 2010. Kortom, Amsterdam is de stad bij uitstek voor het organiseren van al uw stad activiteiten en bedrijfsuitje.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'The Hangover Vrouwen Party' in Amsterdam mogelijk?