Direct contact? 0314-741741

The Hangover Vrouwen Party

Direct contact? 0314-741741

Vrouwen zetten de bloemetjes buiten!
 
Vrouwen zijn (misschien) nog erger dan mannen: vrouwen drinken, feesten, roken en flirten misschien wel meer als mannen! Laten we die illusies meteen maar even om zeep helpen. Jullie doen niet ‘onder’ voor de manneijkle sekse. Misschien zijn jullie wat minder luidruchtig, maar ook jullie kennen de man met de hamer en de hoofdpijn de volgende ochtend.
 
Boxershorts & booze
Vandaar dat we The Hangover Vrouwen Party hebben ontwikkeld, en die is écht niet voor de poes! Erg geschikt als vrijgezellenfeest voor vrouwen  of een leuk groepsuitje. Je gaat in teams een stad naar keuze in om punten binnen te slepen met edgy opdrachten. Je slachtoffers? Mannen. Regel bijvoorbeeld een boxershort, fiks drankjes en telefoonnummers voor je team, daar scoor je mee! Ruil een pen stapsgewijs voor een vibrator of dans de tango met een bejaarde man. Jullie handelsdrift en flair stellen we keihard op de proef. Tot slot: vergeet niet de dame in jezelf. Jullie leggen namelijk alles vast op camera. Da’s wel zo handig voor de dag van morgen…

Bij ontvangst krijgt u eerst een welkomst drankje, dit gebeurt binnen bij een horeca gelegenheid die wij voor u regelen.

Wanneer u terugkomt gebeurt dit bij dezelfde locatie waar u nogmaals een drankje krijgt van ons.

* wij berekenen geen reis- of reserveringkosten

 

Event eigenschappen

  • Vanaf 6 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
  • Vanaf € 29,50 incl. BTW per persoon
  • In 165 plaatsen mogelijk Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'The Hangover Vrouwen Party' mogelijk?