Direct contact? 0314-741741

The Hangover Vrouwen Party

Antwerpen

Direct contact? 0314-741741

Vrouwen zetten de bloemetjes buiten!
 
Vrouwen zijn (misschien) nog erger dan mannen: vrouwen drinken, feesten, roken en flirten misschien wel meer als mannen! Laten we die illusies meteen maar even om zeep helpen. Jullie doen niet ‘onder’ voor de manneijkle sekse. Misschien zijn jullie wat minder luidruchtig, maar ook jullie kennen de man met de hamer en de hoofdpijn de volgende ochtend.
 
Boxershorts & booze
Vandaar dat we The Hangover Vrouwen Party hebben ontwikkeld, en die is écht niet voor de poes! Erg geschikt als vrijgezellenfeest voor vrouwen  of een leuk groepsuitje. Je gaat in teams een stad naar keuze in om punten binnen te slepen met edgy opdrachten. Je slachtoffers? Mannen. Regel bijvoorbeeld een boxershort, fiks drankjes en telefoonnummers voor je team, daar scoor je mee! Ruil een pen stapsgewijs voor een vibrator of dans de tango met een bejaarde man. Jullie handelsdrift en flair stellen we keihard op de proef. Tot slot: vergeet niet de dame in jezelf. Jullie leggen namelijk alles vast op camera. Da’s wel zo handig voor de dag van morgen…

Bij ontvangst krijgt u eerst een welkomst drankje, dit gebeurt binnen bij een horeca gelegenheid die wij voor u regelen.

Wanneer u terugkomt gebeurt dit bij dezelfde locatie waar u nogmaals een drankje krijgt van ons.

* wij berekenen geen reis- of reserveringkosten

 

Event eigenschappen

  • Vanaf 12 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
  • Vanaf € 29,50 incl. BTW per persoon
  • In 1 plaatsen mogelijk Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!

Antwerpen

Antwerpen is al jarenlang een van de topbestemmingen voor een stedentrip en uitermate geschikt om uw dagje uit compleet te maken met een evenement in deze bruisende stad. Antwerpen telt ca. 512.000 inwoners en is daarmee qua inwonertal de grootste gemente in Belgie. De grootste strekpleister vormt de historische binnenstad. Hier bevinden zich een aantal zeer bijzondere gebouwen. Een bezoekje aan de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Stadshuis mogen zeker niet ontbreken aan uw dagje uit. Via een stadstocht/-spel is het bekijken van deze gebouwen gegarandeerd.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'The Hangover Vrouwen Party' in Antwerpen mogelijk?