Direct contact? 0314-741741

Crazy 88 met begeleiding op afstand (eigen locatie)

Direct contact? 0314-741741

Een doorgedraaid, hilarisch en superspannend uitje

 

Jullie staan aan het begin van een doldwaze en komische tocht die jullie niet snel zullen vergeten! Het spel wordt over de gehele wereld gespeeld en dat is niet voor niets! Het is ideaal als groepsuitje, bedrijfsfeest of teambuilding. Met meerdere teams strijd je om als eerste een lijst met knotsgekke opdrachten uit te voeren. Opdrachten? Zeg maar gerust hilarische uitdagingen! We bombarderen jou en je team bijvoorbeeld heel gemakkelijk tot straatact, waarbij je twee euro moet verdienen voor je verder mag...

 

Wat staat je te wachten tijdens Crazy 88?

 

Hold your horses. Voordat we jouw team in het diepe gooien, krijgen jullie eerst een uitgebreide telefonische speluitleg. Bepaal een strategische route om zo veel mogelijk punten binnen te kunnen slepen. Nu mogen jullie van start! Gewapend met de TB Events app en een handboek struin je enthousiast het stadscentrum af voor de meest grappige opdrachten ooit! Kijk er dus niet raar van op als je straks net doet of je met een geleende mobiel naar Zuid-Afrika staat te bellen.

 

Alles voor de winst. Barsten jullie van enthousiasme, hebben jullieeen creatieve geest en beschikken jullie over een gezonde dosis lef? Steel de show, strike a pose voor de camera en race tegen de klok tijdens deze gelijknamige categorieën. Samen met je team werk je alle verschillende opdrachten af, activeer je boobytraps voor de andere teams en voltooi je super opdrachten. Aan het eind van het spel worden de winnaars bekendgemaakt.

 

Nog een leuk weetje! Alle lachwekkende foto’s en memorabele filmpjes van de verschillende teams die jullie tijdens Crazy 88 maken worden verzameld. Dit leuke aandenken kan de volgende dag worden bekeken in het online fotoalbum in jullie persoonlijke boekingsomgeving.

Event eigenschappen

  • Vanaf 4 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 2 uur
  • Vanaf € 24,50 incl. BTW per persoon
  • Eigen locatie Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Crazy 88 met begeleiding op afstand (eigen locatie)' mogelijk?