Direct contact? 0314-741741

Sex in the City

Urk

Direct contact? 0314-741741

Ladies first!
 
Stap uit de dagelijkse sleur. Begeef je in de hippe wereld van mode, shoppen en seks. Sex and the City spel maakt van jullie vrijgezel nog een keer een femme fatale! En iedereen mag het weten!
 
We hijssen haar niet in een stereotype zusterpakje om alle kroegen langs te gaan, maar maken er supergezellige dag van en zetten jullie ‘single’ flink in het zonnetje. Voer de opdrachten van de personages van het sex in the city vrijgezellenfeest één voor één uit. Regel bijvoorbeeld een date - z’n nummer is voldoende - voor je vrijgezel, ga kinky met een lantaarnpaaldans of onderga samen een SATC-makeover. Alles voor de stijl en de punten.
Er zijn geen  grenzen, de stad ligt aan jullie voeten: ladies first!
 
Opzoek na een leuk vrijgezellenfeest voor vrouwen ! Boek dan dit ultieme vrijgezellenfeest!

Bij ontvangst krijgt u eerst een welkomst drankje, dit gebeurt binnen bij een horeca gelegenheid die wij voor u regelen.

Wanneer u terugkomt gebeurt dit bij dezelfde locatie waar u nogmaals een drankje krijgt van ons.

* wij berekenen geen reis- of reserveringkosten

Event eigenschappen

  • Vanaf 6 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
  • Vanaf € 29,50 incl. BTW per persoon
  • In 1 plaatsen mogelijk Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!

Urk

Urk is een voormalig eiland en huidige gemeente in Nederland. Qua oppervlakte is Urk de kleinste gemeente in de provincie Flevoland. In totaal telt Urk 19.487 inwoners op een oppervlakte van 11,54 km2. Hiernaast heeft het 98,36 km2 water. 
Urk wordt omschreven als de meest kerkelijke gemeente van Nederland. Naast het kerkelijke gemeente heeft Urk een eigen dialect en een eigen volkslied. In Urk zijn ook verschillende bezienswaardigheden en monumenten te vinden. Natuurlijk worden er ook evenementen in Urk georganiseerd. Een voorbeeld is het Oranje Concert in Urk wat erg populair is. 
Wilt u een lekker dagje uit of een familieuitje of vrijgezellenfesstje organiseren, dan bent u in Urk in de juiste omgeving! 
 

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Sex in the City' in Urk mogelijk?